E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig & billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

Handelsbetingelser

Vilkår for handel på Zeejuu.dk

Handelsbetingelser

Vilkår for handel på Zeejuu.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra zeejuu.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og zeejuu.dk. Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra zeejuu.dk.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra zeejuu.dk´s side, er denne af vejledende art. zeejuu.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Fragt
Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra zeejuu.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark eller GLS efter eget valg. Leveringstid, normalt 1-3 dage, afvigelser kan dog forekomme.

Man kan vælge forsendelse med enten PostNord eller GLS. Der er mulighed for levering til pakkeshop, hjemmelevering eller levering til Erhverv. Priser for fragt til Pakkeshop er kr. 39,- Levering til hjemmeadresse er kr. 39,- Ved køb over kr. 799,- inkl. moms til pakkeshop er der fri fragt. Ved køb over kr. 999,- inkl. moms til hjemmeadresse er der fri fragt.
 


Risiko & ansvar (Reklamationsret)
Når du handler på zeejuu.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Risikoen for varer købt af zeejuu.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra zeejuu.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det en din pligt at angive og på forlangende, vise hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til zeejuu.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, zeejuu.dk har stillet dig i udsigt.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:
Zeejuu.dk
Kornmarken 2
9600 Aars

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vejledning og manualer
Manualer vil hvor andet ikke er nævn være på engelsk, afkrydser man accept af handelsbetingelser, har man også accepteret manual beskrivelse på engelsk. Vi er dog altid behjælpelig med support på mail og telefon.

Pris og betaling 
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, American Express.
Der tages ikke gebyr ved betaling på zeejuu.dk.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra zeejuu.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Alle priser i zeejuu.dk - på web-adressen http://www. zeejuu.dk - er inkl. Moms.
Priserne er dagspriser.
Når du handler med zeejuu.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@zeejuu.dk.

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Internationale betalingskort vi har hos Zeejuu.dk: Visa & Mastercard. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

MobilePay

Ved betaling med MobilePay reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker

Klarnas betalingsmåder

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Faktura: Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmesideHer kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Persondata (GDPR)
 

Klarna
For at kunne tilbyde dig de forskellige Klarna betalingsmåder er vi nødt til at videregive dine person- og kontaktoplysninger samt oplysninger om din bestilling til Klarna. Vi vil opfordre dig til at læse vores politik for beskyttelse af persondata [LINK] for mere information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata.

Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnaspolitik til beskyttelse af personlige oplysninger.Fortrydelsesret
Hos Zeejuu.dk har du 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. (Læs mere under Fortrydelse & Returret).

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@zeejuu.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:


Zeejuu.dk
Kornmarken 2
9600 Aars


Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage, hvis du samtidig giver os besked om at du ønsker at fortryde.

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@zeejuu.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på zeejuu.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Zeejuu og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for Zeejuu har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på zeejuu.dk er Zeejuu.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til zeejuu.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
zeejuu.dk er tilmeldt Trustpilot. Ved anmeldelse af zeejuu.dk, formidles kundeoplysninger til trustpilot.dk
Som registreret hos Zeejuu har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Zeejuu via e-mail info@zeejuu.dk.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt indefor 1-2 arbejdsdage, og der kan vælges mellem PostNord og GLS. Dog kan der i spidsbelastnings perioder som eksempelvis Black Friday og Jul, og ved ekstreme vejrforhold være 1-2 dages ekstra leveringstid.

Cookies
På zeejuu.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
I zeejuu.dk anvender vi Google Analytics/Adwords.
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til (zeejuu.dk, Gert sørensen, info@zeejuu.dk, +4521473364).

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på zeejuu.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere zeejuu.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Zeejuu

Kornmarken 2

9600 Aars

e-mail: info@zeejuu.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03-01-2024

 

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier