E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig & billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

New generation Nokta Simplex metaldetektorer

Oprettet d.

 

Introduktion af den nye generation af Nokta Simplex metaldetektorer

Klar til at hæve niveauet for effektiv metaldetektering? Med Nokta`s udgivelse af 3 nye Simplex metaldetektorer som afløser for den meste solgte metaldetektor i 2020 og 2021 er der lagt op til et stort forventningspres! Men lad os afslører det med det samme, den nye serie vil overgå de flestes forventninger og de er i sandhed en opgradering i for hold til den "gamle" Simplex+ metaldetektor.

De 3 nye simplex detektorer: Simplex Lite, Simplex BT og Simplex Ultra byder på en række avancerede funktioner og forbedret ydeevne. hvilket gør dem perfekte til både begyndere men også erfarne detektor folk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forbedret ergonomi og vægt

En af de mest iøjenfaldende forbedringer på Simplex New Generation er deres ergonomi og vægt: Den afløsende Simplex+ vejer 1,4 kg, mens den nye Simplex Ultra har en "kamp" vægt på kun 1,18 kg, hvilket gør dem til nogle af de letteste metaldetektorer på markedet. Det elegante design og carbon stænger gør dem nemme, stabile og komfortable at bruge, selv i lange perioder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avancerede funktioner til alle niveauer

Er du ny metaldetektor bruger eller erfaren kan de nye Simplex-modeller tilbyde en række avanceret funktioner tilpasset til dit niveau:

Simplex Lite

Nokta Simplex Lite er rettet mod begynder og for en pris på kun 1895 kr. får man en metaldetektor i ypperste kvalitet og unikke funktioner og features i denne prisklasse, ideel til nye i detektor hobbyen der ønsker at starte med en budgetvenlig, men pålidelig mærkedetektor i højeste kvalitet. Lite modellen er udstyret med en SX24 søgespole (24x15cm) som er mindre i forhold til de andre varianter, men giver god præcision og dybdegang og derfor velegnet i områder med mange objekter, som for eksempel på strande og legepladser. Med en vægt på blot 1,2 kg er Nokta Simplex Lite metaldetektoren også velegent til børn og seniorer der ønsker en nem og overskuelig maskine.

Simplex BT

Nokta Simplex BT er den variant der ligner mest den uhyre populære bestseller forgænger, idet den den ligesom Simplex+ kan tilsluttes trådløse hovedtelefoner, inkluderer en 28 cm søgespole, og har samme række funktioner. Med nederste stang i carbon, forbedringer i design af kontrolboks og armstøtte er vægten gået 200 gr ned i forhold til forgængeren. Med et prisskilt på 2395 kr. er Simplex BT en anbefalet metaldetektor til begyndere og erfarne brugere.

Simplex Ultra

Nokta Simplex Ultra er den nyeste series topmodel og er udstyret med yderliger funktioner og indstillinger end Simplex BT og tidligere Simplex+. På lydtone siden er der sket meget, ikke alene har den optil 99 forskellige detektionstoner, men disse kan også justeres i forhold til grænsepunkter, frekvens og lydstyrke. Derudover er der mulighed for at vælge mellem to forskellige konduktivitets skalaer så man kan kan få så optimal præcise objekt ID er afhængig af søgeområde og objekttyper. Simplex Ultra fås til en skarp pris på 2795 kr. uden hovedtelefoner og i Ultra WHP udgaven med trådløsehovedtelefoner til 3395 kr. og henvender sig ikke kun til begyndere men også til meget erfarne brugere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den nye nokta Simplex serie er uden tvivl en prisbombe på metaldetektor markedet og man får her exceptionelt meget detektor for pengene målt på kvalitet, stabilitet og ydevne! Og måske vigtigste af alt, og det som har gjort forgængeren til den mest solgte metaldetektor på verdens plan i flere år, så har man ikke alene bibeholdt men forbedret brugervenligheden så den fremkommer logisk og nem at benytte, selv for dem som ikke har teknisk snilde! :-)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier