E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig & billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

Quest Q35 topnyhed i begynder/mellem segmentet

oprettet d.

Quest Q35 metaldetektor med masser af funktioner og muligheder

 

Den nye Q35 som er efterfølgeren til de populære Quest Q30/Q30+ men er stærkt opgraderet med multifrekvens, trådløse hovedtelefoner, nye søgespole og nyudviklet software!

Multi-select teknologi

En af de største features man bider mærke i ved Q35 er muligheden for at skifte mellem 3 søgefrekvenser. Søgefrekvensen bruges til søgespecifik præference og til at reducere forstyrrende signaler fra elektromagnetisk interferens (EMI) og angiver hvor mange elektromagnetiske impulser der sendes fra søgespolen pr sekund. En lav søgefrekvens på en detektor er bedre for dybe og større mål omvendt vil en højre driftsfrekvens være en fordel på små og knap så dybe objektmål. Q35 metaldetektoren har 3 driftsfrekvenser at vælge mellem: 5 KHz, 13 KHz og 21 KHz. Så hvis man bevist går efter en større nedgravet objekt anbefales det at benytte 5 KHz søgefrekvens, men er man derimod på jagt efter små genstande som fine smykker, guldstykker små og tynde mønter som borgerkrigs mønter vil man gå efter en 21 KHz søgefrekvens.

 

 

Er det mere en generel søgning efter lidt afhvert som mønter og andre artefakter fra fortiden er 13 KHz en god søgefrekvens. Bemærk uanset hvilken søgefrekvens man vælger vil den kunne registrere de samme obejekt typer og metaller, dog vil dybdegangen være lidt forskellig afhængig af forholdet frekvens og objekttype. En anden fordel ved frekvensskifte mulighed på en metaldetektor er at man kan effektivt reducere den negative effekt af EMI som kan komme fra højspændingskabler, elhegn, telemaster og i bymiljø: Robotplæneklippere og el apparater m.m.

 
 
Trådløse hovedtelefoner med Quest Wirefree Lite

Ikke alene får man i Quest Q35 en metaldetektor med sublime søgeegenskaber men der medfølger også et sæt kvalitets trådløsehovedtelefoner fra Quest som kobles nemt og hurtigt på Q35 så man bedre kan høre de svage og små toner fra dybe eller små objekter. Med hovedtelefoner til din detektor blokere man også for omgivende støj fra køretøjer, mennesker og vindstøj m.m. og det faktum at det er trådløse hovedtelefoner gør at man ikke oplever irritation med en ledning der altid er i vejen. Ønsker man at detektere steder hvor der ofte er mange mennesker, som strande, så vil man ikke forstyre de andre gæster med diverse biplyde fra metaldetektorens højtaler.

 

Innovativ allround metaldetekor til ualmindelig skarp pris

Til under kr. 3000 får man exceptionel meget metaldetektor i en Q35. Maskinen er robust, alsidig og pålidelig og har vigtige funktioner såsom pinpoint funktion, manuel og automatisk jordkalibrering, sammenskubbelig og justerbar stang, diskrimination af metaller, 4 søgeprogrammer og er samtidig vandtæt nedtil 5 meters dybde!

af andre specielle ting som Q35 har er Orange baggrundsbelysning der giver optimal synlighed af informationer på displayet, magnetladestik der gør opladning nem og problemfrit samt justerbar fleksibel håndtag der hurtigt flyttes og fastholdes med Quick lock låse system

 

Afsluttende bemærkning

Quest Q35 er uden tvivl en af de største nyheder i begynder/mellemsegmentet og er en særdeles alsidig metaldetektor der gør det muligt at detektere på marker, parker, strand og sågar under vand uden problemer - En Q35 detektor er garant for sjove og spændende oplevelser med masser gode fund i følgeskab :-)

Klik her for Quest Q35 i shopppen

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier