E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig & billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

Teknetics G2+ metaldetektor - En sand mønt "suger"

Oprettet d.

 

 

G2+ fra Teknetics - En metaldetektor med mange fordele...

Teknetics er et hæderkronet amerikansk mærke der indbegrebet af kvalitet, høj ydeevne og G2+ brillere derudover med at være en  detektor der klare næsten alle typer jordforhold til UG ved hjælp af et enestående jordbalance system!

Hvorfor er en Teknetics G2+ metaldetektor et godt valg?

En G2+ metaldetektor og Teknetics maskiner generelt er fremragende valg af flere årsager - her 5 gode grunde listet op:

 

  1.  G2+ er en letvægtsmaskine på 1,1 kg for optimal ergonomi og komfort
  2.  Perfekt balance - designet af selve detektoren og den lave vægt giver en superb balance, hvilket er lige så vigtigt som en lav vægt
  3.  Det logiske og overskuelige menu struktur gør den nem at indstille og forstå
  4.  Amerikansk udviklet, designet og produceret i top kvalitet
  5.  Hurtig signal hastighed og god dybdegang - Hastighed er vigtig, dybde er vigtig, meen endnu vigtigere er det at den giver et klart og stabilt signal på fund og man ellers ikke oplever forstyrrende signaler fra jorden - en af G2+ hoved karaktaristika

 

Design

Selvom en kontrolboks med drejeknapper måske ikke indikere et moderne design, men lad dig ikke snyde af "Pelsen" for drejeknapper er en genial ting når det kommer til indstillinger selvom de fleste detektorer idag alene anvender tryknapper... Med andre ord skal man ikke skue hunden på hårene, og det vender vi tilbage til! Teknetics G2+ er let at samle med justerbar stang og har polstring på armgrebet for ekstra komfort, samt en velcro strop til armstøtten der gør detektoren endnu mere behagelig at svinge.

Displayet på G2+ er opgraderet med blandt andet forbedret struktur og baggrundsbelysning der gør det muligt at søge når mørket begynder at falde på. Kombinationen af moderne trykknapper og de 2 drejeknapper, en blanding af det "gamle" og det nye er ganske enkelt godt tænkt, for når der skal indstilles sensitivitet eller diskrimination, så vil man opleve at drejeknapperne er både hurtigere og nemmere end tryknapper som andre detektorer benytter sig af, så alt ialt fungere betjeningen af detektoren perfekt.

Funktioner og features

G2+ metaldetektoren er en favorit blandt guld og møntsamlere, hvilket umiddelbart kan virke usædvanligt, når man tager detektorens relative høje difts frekvens på 19,2 kHz i betragtning, men på grundt af den høje effekt, nøjagtighed og veludviklede software er detektoren et fremragende valg til guld og mønt afsøgning, men i særdeleshed også til alle typer af levn. Fund mængden på G2+ tyder på at frekvensen på 19,2 kHz er ideel til danske forhold.

 

Detektorglæde og massere af fund

Med en G2+ metaldetektor er man garanteret mang gode fund og måske lige så vigtigt en fantastisk glæde når man går på marken iform af ophøjet ro og balance med naturen, for når man har lavet en jorbalancering (kalibrering) er den nærmest lydløs meget af tiden, selv ved høje sensitivitets niveauer, og man kan gå i lang tid uden

det eneste lille bip eller skratten fra maskinen, så man tror at man har glemt at tænde for den, løbet tør for strøm eller den bare ikke virker! men et sving over spaden bekræfter at alt er som det skal være (og det har forfatteren prøvet mange gange!) og man kan roligt svinge videre inditl den med et klart signal registrere et metalisk objekt og får det klassificeret præcist med et 2 cifret digitalt Identifikation.

 

Måske har G2+ ikke genopladligt batteri, er ikke vandtæt og har ikke mulighed for software opdatering og andet, men den har bare så mange andre ting at byde på der gør at den bare er og bliver en topdetektor, måske fordi den er så nem at indstille og betjene, samt er stærk til danske forhold og sidst men ikke mindst giverer optimal detektorglæde :-)

Find Teknetics G2+ metaldetektor i shoppen ved at klikke på linket

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier