E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig & billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

Hvilken metaldetektor skal jeg købe?

Oprettet d.

 

Hvilken metaldetektor skal jeg købe?

At søge med en metaldetektor , metalsøger, eller detektor (kært barn har mange navne) er sjov og spændende hobby der på mange måder er unik. Når man detektere får man masser af motion, frisk luft og en sund interesse for historien som forhåbentlig i sidste ende resulterer i mange interessante fund. Men når man skal igang, eller ønsker at opgradere, er det vigtigt at man vælger den rigtige detektor.

Med 4 enkle spørgsmål er man godt på vej til en ny hobby eller opgradering af nuværende metaldetektor grej

1. Hvad er dit niveau? Begynder, øvet, eller ekspert

Hos Zeejuu.dk kan vi tilbyde et bredt udvalg af metaldetektorer til alle niveauer. Metaldetektorer der er velegnet til begyndere er eksempelvis:

Nokta Simplex Lite, Simplex BT, Simplex Ultra, Quest X5, Quest X10, Quest Q35, Fisher F22, Teknetics Eurotek Pro med flere - Find hele udvalget af begynder metaldetektorer via linket.

2. Hvor ønsker du at gå med metaldetektor?

 

Afhængig af miljø hvor du ønsker at gå med detektor findes der en passende metaldetektor. Ønsker du eksempelvis at detekterer på stranden og søge efter tabte mønter og smykker, anbefaler vi at man anskaffer sig en vandtæt metaldetektor, der også fungerer i stærkt mineraliseret sand og jord. Er der derimod på marker og enge er det knapt så vigtigt med en vandtæt metaldetektor og måske derimod en detektor med god dybdegang man bør have fokus på.

3. Er der noget specifikt du ønsker søge efter?

Mange holde af at søge efter miltærfund fra 1. og 2. verdenskrig, og så vil det ofte være en god ide med en metaldetektor med lav driftsfrekvens omkring 5 Khz, da lave frekvenser er en fordel til større og dybt liggende objekter. Her kan nævnes hjelme, våben og dele fra køretøjer og fly med mere. Er de istedet mindre objekter som mønter, knapper og emblemer man har i sigtekornet er det detektor med en søgefrekvens omkrin 20 Khz eller derover som har en fordel. Er man åbent for alle typer objekter og ikke har nogle specifikke præferencer anbefaler vi en metaldetektor med søgefrekvens i intervallet 10-15 Khz, der giver god respons på både små og store objekter. Når man skal vælge er det vigtigt at overveje hved man ønsker at søge efter, så man er er ordenligt klædt på til den type detektering man brænder for. Med nogle detektorer kan man man vælge mellem flere søgefrekvenser, og der findes også metaldetektorer der kan søge med flere frekvenser simultant, og på den måde bruger lav, mellem og høje søgefrekvenser på samme tid. Dette betyder at et bredt spektrum af frekvenser er dækketog man ikke behøver at nøjes med kun at søge med en enkelt frekvens af gangen.

4. Hvor meget planlægger du at bruge din metaldetektor?

Dette er også et vigtigt spørgsmål når det kommer til valg af detektor. Som udgangspunkt er det, at jo dyrere en metaldetektor er, desto flere funktioner og indstillingsmuligheder har den, dog er det ikke altid tilfældet da der også findes sublime metaldetektorer med et højt niveau til begynderpris, som eksempelvis Nokta Simplex Lite, BT og Ultra, Nokta Score og Double Score, samt Quest Q35. Disse detektorer er ikke kun vandtætte, men har mange ekstra funktioner, men hvad der er endnu vigtigere, så er de alle exceptionelt brugervenlig og nemme at betjene.

 

Er du minded på en mere teknisk metaldetektor hvor man ofte har flere muligheder for at indstille efter ens personlige præferencer er Nokta Legend, Teknetics T2, Quest V80, Fisher F75 og Rutus Versa gode bud. Her vil man ofte kunne skifte frekvens, lave avancerede lydindstillinger og undertrykke eventuelle forstyrrene signaler fra elekto magnetisk inteferens og mineralisering i jorden.

Uanset hvad valget af detektor er anbefaler vi altid at man går efter en kvalitets metaldetektor fra anerkendte producenter.

Ønsker du hjælp og rådgivning ring eller skriv gerne til os på: Tlf: 71207065 eller mail: info@zeejuu.dk.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier