E-Mærket - 100% Dansk webshop - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God service - Fremragende Trust score - Hurtig levering - Billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

8 stærke metaldetektorer til strand & undervands metaldetektering

Oprettet d.

 

Hvilken strand & undervands metaldetektor skal man vælge til ferieturen?

 

 

 

Sommerferien er over os og mange drager mod stranden til velfortjent ferie i ind og udland. Og når man nu skal være på stranden i mange timer kan det være en oplagt mulighed at medbringe en metaldetektor som aktivitet for hele familien, og det er både en sjov, samt til tider en indbringende aktivitet. Men hvilken metaldetektor skal man vælge til stranden?

Vi har fundet 8 skarpe hobby metaldetektorer der er ideelle til strand og undervands brug, og flere af dem er også blandt de mest populære når metaldetektering foregår på land. Vi valgt at fokusere på metaldetektorer der ikke spolerer feriebudgettet, detektorer til børn og voksne, der er 100% vandtætte, og som er eller kan gøres kompakte så de nemt medbringes i feriebagagen.

Nokta Makro simplex+

Den ikoniske internationale bestseller der er en super allround metaldetektor, og er velegnet til stranden også. Simplex er internationalt bedst sælgende i sit prissegment de sidste 3 år. Nokta Makro Simplex har mange features, men er stadig en detektor som er lige til og nem at benytte, hvilket er en af grundende til dens succes.

 

✔  100% Vandtæt

✔  Kan gøres kompakt til transport

✔  Har strandprogram

✔  Nem at bruge

✔  Til voksne og børn fra 13+ år

 

Læs mere om Simplex metaldetektor: KLIK HER

 

Quest X10 Pro

Super populær familie detektor der kan bruges af børn helt ned til 6 års alder, men også velegnet voksne og seniorer. En allround detektor der hitter på stranden også. Quest X10 Pro er en metaldetektor der bare overrasker i ydeevne og indstillings muligheder, og dog er det stadig en brugervenlig detektor der egner sig til hele familien.

 

✔  100% vandtæt

✔  Markedets letteste kvalitets metaldetektor

✔  Kan bruges af hele familien fra 6 års alder til og med seniorer

✔  Mange funktioner

✔  Nem at gøre rejseklar

 

Læs mere Om Quest X10 Pro metaldetektor: KLIK HER

 

Nokta Makro Mini Hoard

Den ideelle detektor til de mindste børn fra 5 år til og med ca. 10 år – Designet og udviklet med netop dette alders segment for øje. Mini Hoard er en del af succes historien fra Nokta Makro. Ikke alene er det en børne metaldetektor der skiller sig ud på ydeevne, men konstruktivt og det faktum den er 100% vandtæt gør den til en ener.

 

✔  100% Vandtæt

✔  En børnedetektor som hitter

✔  Med LCD skærm og brugervenlig

✔  Kan sortere metal affald fra og pinpointe

✔  Letvægt og kompakt

 

Læs Mere om Nokta Makro mini Hoard børne metaldetektor: KLIK HER

 

Nokta Makro Midi Hoard

Metaldetektor designet til større børn i alderen 8 til 12+ år. En metaldetektor der som sin ”lille bror” Mini hoard besidder fantastiske søgeegenskaber og er ikke mindst ideel til strand og vandsøgning. Midi Hoard slægter på bedste vis på voksen metaldetektorer, med funktioner som Pinpoint og frafiltrering af affalds metaller kan selv mellem store børn være med på højt plan.

 

✔  100% Vandtæt

✔  Sublime søgeegenskaber

✔  Pinpoint funktion og frasortering af affaldsmetaller

✔  Brugervenlig med LCD skærm

✔  Letvægt og kompakt

 

Læs mere om Nokta Makro Midi Hoard metaldetektor: KLIK HER

 

 

 

 

Håndholdte metaldetektorer

De populære ”fluesmækker” modeller – Mindre håndholdte metaldetektorer, som oftest bruges af dykkere på lavt og dybt vand. De er ideelle til at snorkeldykke med eller benytte på lavt vand. Kan bruges af både større børn og voksne. De relativt lille håndholdte metaldetektorer imponere på søgeegenskaber i deres rette element - Vand, og gerne saltvand.

 

Quest Scuba Tector

Den højtydende undervands detektor er populær og bruges af mange rundt i verden til både lavt og dybtvandssøgning. Quest var pioner på de effektive håndholdte metaldetektorer til brug under vand, og 2. generations Scuba Tector byder på stabilitet og eminente søgeegenskaber.

 

✔  Vandtæt til 60 meters dybde

✔  Kompakt og nem at have med på tur

✔  Pulsinduktions teknologi

✔  Brugervenlig

✔  Kan også bruges på land

 

Læs mere om Quest Scuba Tector:  KLIK HER

 

 

Nokta Makro PulsDive

Undervands metaldetektor som både kan benyttes som pinpointer til metaldetektering på land og som undervands metaldetektor. Nokta Makro metal detectors er synononym på innovative detektions løsninger, som PulsDive er et klart bevis på. Udover at være en effektiv dykker detektor er det også en af markedets bedste pinpointere. En patenteret 2-i-1 metaldetektor der imponere.

 

✔  Vandtæt til 60 meters dybde

✔  Patenteret 2-i-1 pinpointer og undervands detektor

✔  14 cm søgespole (Rund)

✔  Pulsinduktions teknologi med stor detektions radius

✔  Søgespole kan skiftes

 

Læs mere om Nokta Makro PulsDive undervands metaldetektor:  KLIK HER

 

Nokta Makro PulsDive Scuba detector

Til undervands brug og med stor 20 cm søgespole for optimal søgedækning og dybdegang. Denne model kommer kun med en stor 20 cm søgespole, men pinpointer hoved kan tilkøbes hvis ønskes. Nokta Makro PulsDive Scuba Detector er en decideret højtydende undervands metaldetektor, der giver stor detektions dybde og søgefelt, når undervands detektion skal være effektivt.

 

✔  Vandtæt til 60 meters dybde

✔  Stor dybdegang og søgefelt

✔  Patenteret undervands metaldetektor

✔  20 cm søgespole medfølger

✔  Søgespole kan skiftes

 

Klik og læs mere om Nokta Makro PulsDive Scuba detector her: KLIK HER

 

Quest Scuba Tector Pro strand og undervands metaldetektor

Ny på markedet med innovative og patenterede løsninger. Den er exceptionel kompakt men har markedets største søgespole blandt ”fluesmækker” modeller. Anden søgespole kan monteres og stang kan sættes på så den kan benyttes gående også, hvilket gør den til topmodellen blandt håndholdte undervands metaldetektorer: Gennemtænkt - innovativ - højtydende.

 

✔  Vandtæt til 60 meters dybde

✔  Innovative og patenterede løsninger

✔  Kan klappes sammen – og fylder intet

✔  Detektorstang og rund søgespole kan tilkøbes

✔  Stor søgedybde og søgefelt

 

Klik og læs mere om Quest Scuba Tector Pro metaldetektor: KLIK HER

 

 

Metaldetektor tilbehør til strand og undervands metaldetektering

Glem ikke tilbehør som det rette graveværktøj når metaldetektoren skal luftes på strand og i vand. På stranden er det ideelt at benytte de såkaldte strandscoops som er et gravehoved med huller så sandet effektivt filtreres fra og det fundende objekt forbliver i scoop hovedet. Scoop værktøj gør det nemt og effektivt at detektere på stranden.

 

 

 

 

 

Find grave værktøj til stranden: KLIK HER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier