E-Mærket - 100% Dansk webshop - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God service - Fremragende Trust score - Hurtig levering - Billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

13 gode grunde til at anskaffe sig en metaldetektor

Oprettet d.

 

  13 Gode grunde til at eje en metaldetektor…

 

 

 

 1.  At gå med metaldetektor kan være en selvfinanserende hobby... 

 

 

 

Metaldektering er en af ​​de få fritidsinteresser og hobbyer, der kan "betale for sig selv" med mulighed for at finde gamle såvel som nye mønter, diamantringe, guld smykker, værdifulde relikvier og endda begravede og skjulte skatte. Krukker med mønter, pengekasser, guldmønter og værdifulde smykker som blev begravet som eneste mulighed for opbevaring. Selvom mange gode ”skatte” er blevet fundet med en metaldetektor, ligger der masser af forhistoriske og værdifulde ting som stadig venter på at blive fundet.

 

 

 

 

 

 1.  Find indre ro og bliv afstresset med en metaldetektor

Søgning med metaldetektor har vist sig at være særdeles afstressende for tusindvis af mennesker. Problemer synes at mindskes, måske endda helt at forsvinde når man kommer ud i naturen og oplever spændingen når et begravet mål lokaliseres. Du kan komme væk fra hverdagens stress og kompleksiteter og finde indre ro og fred, hvis du ønsker alene tid, eller du kan møde nye mennesker som kan give dig selskab omkring verdens bedste hobby.

 

 1.  Spar turen i fitness centeret med metaldetektoren

Brugen af en metaldetektor kan være godt for dit helbred. At komme ud, trække den friske luft, mens man går og svinger detektoren fra side til side, samt bøje sig ned for at grave et detekteret objekt frem er en glimrende måde at røre kroppens muskler på og trimme taljen. Ved Metaldetektering bruges faktisk mange af kroppens muskler, ben, ryg, skuldre og arme. Prøv gerne at skifte arm når der detekteres så begge sidder af kroppen aktiveres, og man undgår dermed også træthed og overbelastnings skader. I starten kan det være svært og akavet, men ofte et spørgsmål om tilvænding.

 

 1.  Mød nye mennesker på din tur med metaldetektoren

Du vil sikkert finde ligesindede som også sværger til deres metaldetektor på din søgen efter værdigenstande og skatte. Mange er interesseret metaldetektering eller synes det er en spændende hobby, og man kommer nemt i snak om, hvad man laver, hvor du har købt udstyret, hvad du har fundet osv. Nogle vil måske også dele en historie eller to om interessante områder og steder de kender og hvor der muligvis er god chance for at finde gamle mønter eller relikvier m.m.

 

 1.  Forarbejde betaler sig

Du vil lærer meget lokal historie og det kan være rigtigt værdifuldt at læse om det område, du bor i. Der er sandsynligvis bøger med masser af historiske oplysninger, der går 50 og måske flere hundrede år tilbage i tiden. Biblioteket og lokalhistorisk museum er gode kilder hertil. Benyt også kulturarvs side til finde regisret info om specifikke områder.

 

 1.  En metaldetektor er en perfekt familieaktivitet

Søgning med metaldetektor er en perfekt måde at få din familie involveret i fysisk aktivitet sammen. Flere og flere familier er sammen om hobbyen og mange er medlem af klubber, og deltager i metaldetektor Rallies rundt i landet, med mulighed for præmier. Husk! Zeejuu.dk har ofte gode tilbud på familiepakker. Find Familiepakker - KLIK HER

 

 1.  Metaldetektering kan brede om sig...

Metal detektering kan åbne op for andre interesser i andre hobbyer. Et stort antal metal detektor brugere og familiemedlemmer er blevet entusiastiske møntsamlere eller interesseret i lokal historie. Og hvorfor ikke? Mønter kan være værdifulde historisk såvel som økonomisk og er ofte langt mere værd end den pålydende værdi. Hos Zeejuu.dk har vi eksempler på møntfund solgt for 20.000 kr. Se detaljer på dine fund med optik fra Carson Optical - KLIK HER

 

 1.  Søgeområdet er lige uden for døren, eller ta metaldetektoren med på tur

Du opdager nye områder i det lokal samfund du bor i. Der er snesevis af steder af interesse for metaldetektor brugere inden for relativ kort køretur fra dit hjem, eller måske behøver du blot at åbne døren for at finde marker til søgning. Du kan tage på Weekend campingture eller ferier med din familie og kombinere ferie med brugen af metaldetektor på andre steder end i dit nærområde. En sjov og spændende måde at bruge din metaldetektor på er strand og undervandssøgning, der kan være rig på nyere fund som mønter og smykker. Find den optimale strand og undervands metaldetektor - KLIK HER

 

 1.  Jorden er fyldt med spændende objekter

Hundredvis og atter hundredvis af "skatte", der er gået tabt eller glemt/gemt kan findes med en metaldetektor. Der er nationalt og internationalt massere af eksempler på fund i alle størrelser og former, fund af stor historisk værdi samt fund til stor økonomisk værdi, gammelt legetøj, ure, smykker, krigs levn, forskelligt historisk levn, skatte og Danefæ er der et utal af i den danske muld som endnu ikke har set dagens lys. Vi har hos Zeejuu.dk flere kunder som har fundet langt over hundrede danefæ. I et enkelt tilfælde over 1500 på blot et år!

 

 1.  Topkvalitet og nyeste teknologi sikrer optimale søgebetingelser

 

Metal detektering er en af de hurtigst voksende hobbyer og fritidsinteresser og har været de sidste ti år. Moderne metaldetektorer med unikke funktioner som Diskrimination, Sensitivitets kontrol, digital ID samt mange andre informationer, har gjort metaldetektering mere effektiv og udbytte rig. Hos Zeejuu.dk er vores metaldetektorer af absolut nyeste teknologi, med verdens største producent, største udviklingsafdeling og Ingeniør legender som Dave Johnson fra USA i ryggen, kan vi garantere materiel, der i kvalitet og ydeevne er i den absolutte top. Find stort udvalg af metaldetektorer i forskellige prisklasser, som dækker netop dine behov - KLIK HER

 

 1.  Spænding på hvad næste fund er...

Du vil aldrig kede dig. Det er altid spændende hvad du måske finder idag. Det kunne være en håndfuld mønter, måske et guld smykke, en smuk diamant ring, eller et forhistorisk levn som måske kan fortælle hvem og hvilket liv der blevet levet det pågældende sted. Hver gang du går ud med din metaldetektor, er det en ny dag uden at vide hvad der gemmer sig under jordoverfladen.

 

 1.  Metaldetektering er for alle aldre!

Alle kan bruge en hvilken som helst moderne metaldetektor Zeejuu.dk sælger, nogle har dog flere indstillingsmuligheder, men de fleste metaldetektorer idag har forudindstillet programmer der gør dem klar til brug så snart batteriet er isat, og det store display og ofte enkle sammensætning af knapper gør dem nemme og logiske at betjene. Metaldetektering er en hobby for alle aldre og spænder vidt fra vores yngste køber på 5 år til vores ind til videre ældste detektorist på 84 år! Så alder er ingen hindring…  Som vores ældste metal detektor kunde sagde: Han skulle ikke ud at finde nogle skatte, men i stedet prøve at se om at kunne finde nogle spændende ting fra hans føde gård, som havde personligt værdi og kunne vække minder…  Mange har deres egen indgangsvinkel til hvad metaldetektoren skal bruges til.

 

 1.  At starte i metaldetektor hobbyen sagtens gøres for under kr. 2000

Metal detektering er billigere end golf, sejlsport, skiløb, fiskeri, jagt, eller næsten enhver anden aktivitet, som du kan tænke på, derudover er det en af de eneste hobbies der kan være selvfinanserende.  Metaldetektorer hos Zeejuu.dk fås i forskellige prisklasser afhængigt af funktioner og ydeevne, og hvis de plejes, kan de holde i årtier. Og modsat jagt, behøver du ikke at slå noget ihjel for at opnå ”trofæer” Find stærke begynder metaldetektorer - KLIK HER

 

Som vi plejer at sige hos Zeejuu.dk, så er Metaldetektering verdens bedste hobby! ”Hvilken anden hobby giver en kombination af: frisk luft, motion, historisk interesse, samt chancen for at finde en vaskeægte skat”!

God jagt ;-)

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier