E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 100 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig levering - Billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

Magnetfiskeri med magnetstang

Oprettet d.

 

Effektiv magnetfiskeri med magnetstang

 

 

Magnetfiskeri med en Magnetar magnetstang

Du har muligvis set magnetfiskere, fiske med en stang påsat magnet. På den måde har man mulighed for komme meget længere ned i mudder og dynd og finde gamle genstande der stille og roligt er sunket længere og længere ned. Berømte internationale youtubere: Watchdutchmd og WW2MagnetHunters bruger ofte Magnetar magnetstang med stort held. Man kan gå i vandet og bruge magnetstangen eller stå på havnemoler, små broer og badebroer eller sågar benytte båd for at gøre dette. Hvis du går i vandet, benyt evt våddragt og vær ekstra opmærksom på sikkerhed, og det faktum at det kan være en kold fornøjelse. Når man magnetfisker med magnetstang har man også mulighed for nemmere at ramme specifikke steder mere præcist end ved fiskemagnet monteret på reb.

Magnetar magnetstang til magnetfiskeri købes i en længde af 3 meter fordelt på 3 stk 1 meter sektioner hvor der i nederste sektion er 8mm gevindstykke så stangen kan monteres med magneter med 8mm gevind

Magnetar magnetstang passer til følgende Magnetar fiskemagneter: Klassisk 100, 200, 300 samt 360 graders fiskemagneter: Easy, Hardcore og Terror

Da magnetstangen er samlet i sektioner kan man nemt forlænge den med ekstra forlængerstykker så endnu mere dybde opnås. Forlængerstykker finder du her:

Fordele og ulemper ved at bruge en Magnetar magnetfiske stang

Fordele:

Du kan bruge stangen til at gå meget dybere ned i mudderet og dyndet. Det betyder, at du har større chance for at finde gamle genstande. Du vil også øjeblikkeligt mærke, om du har fanget noget, så du ikke behøver at trække den op for at finde ud af, at du intet har fanget. Din fiskemagnet vil også få en stærkere tiltrækning, fordi du kan skubbe den gennem et lag rust.

Ulemper:

Du er med magnetfiske stang begrænset til visse områder, fordi vandet måske bare for dybt til at bruge din Magnetar stang. Du kan hoppe ned i vandet, men der kan være for meget mudder, som vil gøre det ubehageligt at benytte denne metode. Desuden er din rækkevidde meget kortere. Når du benytter magnet stangen i vandet, bliver du våd og man skal være opmærksom på sikkerhed, Og det kan være en meget kold fornøjelse at gøre dette, specielt om vinteren. Brug evt våddragt hvis du ønsker at gå ude i vandet. 

Hvilken fiskemagnet anbefaler vi?

Som beskrevet tidligere er der flere muligheder, men vi anbefaler især Hardcore- eller Terror-magneten. Disse magneter passer nemlig perfekt til magnetfiskeri med stang da de har stor tiltræknings kraft fra alle sider og har relativ lille overflade. Mange internationale kendte youtubere bruger disse, og deres resultater lyver ikke! Du bør ikke benytte en fiskemagnet med stor diameter da disse magneter er svære at skubbe i mudderet, og de vil lave vakuum under mudderet.

Find Magnetfiske stænger og tilbehør her - KLIK HER

Glem ikke at tjekke vores populære magnet fiskesæt ud også - KLIK HER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier