E-Mærket - 100% Dansk webshop - 20 års erfaring - Fysisk showroom & butik - Prisgaranti - 30 dages returret - God Service - Fremragende Trust score - Hurtig & billig fragt - Fragtfrit på ordre over kr. 799,-

Nokta|Makro Legend metaldetektor

Oprettet d.

The eagle has landed!

 

Nokta|Makro Legend - Den længe ventede simultan multifrekvens metaldetektor fra Noktsa|Makro er endelig kommet til Europa, og vi er blandt de første!

Vi har trippet, vi har spejdet og vi har hevet i håret af bare forventning til ankomsten af en af markedets absolut top metaldetektorer - og nu er den her!

Legend er Nokta|Makro`s nyeste top simultan multifrekvens metaldetektor - og hvilken en af slagsen... I Legend har man formået at konstruere en metaldetektor spækket med funktioner & features, sammensat i et fantastisk brugervenligt miljø de gør den en ren fornøjelse af have med på marken.

Og hvad indeholder så denne unikke metaldetektor? jo, og hæng nu fast, Legend er en Dual simultan frekvens metaldetektor, med mulighed for singlefrekvens detektion, 100% vandtæt, robust & velbalanceret, ekstrem dybdegang og signalhastighed, ur & tidsregistrering og meget mere....

Læs mere om Nokta|Makro Legend - KLIK HER

Sikker handel E-mærket
Sikker betaling
Fremragende E-mærkets kundescore E-mærket
Følg os på sociale medier